Bait Manufacturers

A csali gyártókat ösztönözzük, nyissanak kereskedelmi számlát, hogy igénybe vehessék a kedvezményeket:

- Nagykereskedelmi árak
- Ingyenes minták
- Az igazolt csali gyártó cégek („Approved Bait Firm”) listájára való ingyenes felvétel és link az Ön  weboldalára
- Kijelölt nemzetközi kereskedelmi tanácsadó
- Az exkluzív Robin Red logó és licenc használata
- A Haith’s logóinak használata (kivéve a Haith’s logót)A kereskedelmi ügyfeleink foleg olyan európai horgász csali gyártók; amelyek a horgász csali termékskálájukat az európai horgászok által kedvelt márkával (Haith’s) kívánják bovíteni. A madáreledel csali alkotóelemei a legszigorúbb szabványok szerint készülnek, és mindegyik tétel nyomon követheto és megfelel a szigorú minoségellenorzési (QC) követelményeknek.

Ha Ön olyan csali céget képvisel, amely elkötelezett a mellett, hogy kiváló minoségu alkotóelemeket vesz fel a csalijaiba, szeretnénk hallani a véleményét, és kérjük, hogy még ma vegye fel velünk.

A kereskedelmi számla megnyitása nagyon jelentosen megváltoztathajta az üzleti tevékenységét; itt ismertetünk néhányat a ponty csali alkotóelemeink skálájába felvett izgalmas újabb adalékainkból:

Váltsa elonyére a jó hírünket

Az elmúlt tíz évben bevezetett számos új és izgalmas csali alkotóelemünk keltette fel a horgászok és a média figyelmét. A minoség és a jó sajtó révén szerzett jó hírnevünk segíthet Önnek is, hogy a csalijai új piacokat szerezzenek.
 
Carp trade 2014
 

A Haith’s horgász csali alkotóelemei

A 60-as években, amikor a modern fott csalikat kifejlesztették az Egyesült Királyságban, az elso speciális ponty horgász csali keveréket a Haith’s kalitkában tartott és repülo madarak számára szolgáló madáreledele alkotóelemeivel készítették. Ezek végül „madáreledel csali” néven váltak ismertté, és – bár sok ido eltelt – még mindig ezek képezik az egész EU-ban használatos egyik legnépszerubb pontyhorgász csalit.

A madáreledel csalinak kettos elonye van, viszonylag olcsó és mégis kiválóan emésztheto; ezért nagyon vonzó a pontyhorgászok számára, s ezért ez jó kereskedelmi befektetésnek számít.

A másik híres ponty csalink a Robin Red, és az egyéni jellemzoi szó szerint ezerszámra vonzzák a pontyokat évek óta. Kiállta az ido próbáját, és ez a mai pontyhorgászatban ritka. Az egyetlen valódi Robin Haithsb?l származik.

More to Haith's than Robin Red


Robin Red UK/EU


De sok más is van a Haith’s-nál, nem csak a Robin Red – a madáreledel csalijaink kipróbált és bevált skálájába olyan legendás termékek tartoznak, mint a Nectarblend™, Ready Mix™, PTX™, Red Band® Pigeon Conditioner, SBF™ Mix és a Prosecto Insectivorous™, mind hozzáadott értékkel egészíti ki az Ön alapkeverékeit. Minden madáreledel csalink frissen készül, naponta a telephelyeinken, és garantáljuk, hogy a termékállandóságunk piacvezeto.

A Haith’s madáreledel központja az a hely, ahol kutatjuk és fejlesztjük a pontyhorgászok számára szolgáló madáreledel csaliknak az EU-ban legátfogóbb termékcsaládját. A célirányosan épült üzemünk a hozzá tartozó irodákkal minoségi kutatóhelyet teremtett, és lehetové tette számunkra a gépeink korszerusítését úgy, hogy ma már piacvezeto, higiénikus üzemünk van.
 
Factory

A kiváló minoségu alkotóelemekre szakosodunk, és madáreledel csalijaink terén példátlan változatosságot biztosítunk, mert tudjuk, mennyire fontos az elfogadhatóság és ízletesség, és a leheto legváltozatosabb alkotóelemeket kívánjuk biztosítani.

Tulajdonképpen a teljes termékskálánk használható fott csaliként (fott alkotóelemek), bár egyeseket elobb por állagúra kell átalakítani. Minden idok legjobb fott csalijai alkotják számos madáreledelünket – valóban, az EU-ban a legjobb csali cégek zöme a mi alkotóelemeinket használja az alapkeverékeik javítására, a legnépszerubb a Robin Red.

Good quality baits

Helyünk

Telephelyeink vannak több helyen, Europarc, Grimsby, North East Lincolnshire (Nagy Britannia keleti partja) a Humber Estuary deli oldalán, közvetlenül Hull város mellett, ami azt jelenti, hogy ideális helyzetben vagyunk az áruinknak az egész EU-ba való gyors szállítására.
 
Europarc

Megbízható készletezés
 
Reliable stock holding

Megbízható szállítások

Jó kapcsolatokat építettünk ki az egész világon fuvarozási tevékenységet kifejto nemzetközi szállítmányozókkal. Ezzel minden bizonnyal pénzt takaríthatunk meg Önöknek a fuvarozási díjon; de természetesen szívesen együttmoködünk az Önök fuvarozójával is.

Ügyfélszolgálati charta

- A közvetlen exportértékesítés telefonszáma: +44 (0)1472 254 589
- Nem ígérünk olyat, amit nem tudunk teljesíteni
- Odafigyelünk arra, amit az ügyfél mond
- Gyorsan feldolgozzuk a kéréseket
- Mindig segítokészek vagyunk
- Megteszünk még egy mérföldet, hogy segítsünk
 
Ha jelentenek csaliként cég , ami elkötelezett beleértve a magas színvonalú alapanyagokból készült csali , szeretnénk hallani , és kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot velünk még ma