De toonaangevende fabrikant van ingrediënten voor karperaas,
 opgericht in 1937

 
Haith's

Waar ter wereld u zich ook bevindt, we helpen u graag met het samenstellen van eersteklas karperaas. Onze kwalitatief hoogstaande, natuurlijke ingrediënten worden al in heel Europa door sportvissers en overal in de wereld door veel van de grootste fabrikanten van karperaasgebruikt.We zijn beroemd door het rechtstreeksleveren van schone, verse vogelvoer-ingrediënten aan sportvissers en aan de visaassector. Ons beroemdste product, Robin Red®, heeft de status van “legende” bij aasfabrikanten, en heeft sinds de jaren 60 waarschijnlijk meer karpers gevangen dan enig ander aasingrediënt.

Als u een Handelsrekening wilt openen, kunt u www.haiths.com/haiths-baits/nl/groothandel-aasfabrikanten-robin-red/
 
Let altijd op het officiëleRobin Red® logo en licentienummer
 
IIn 2011 kwamen we met een initiatief om het gemakkelijker voor sportvissers te maken om echte Robin Red te kopen. Het initiatief betrof het aan bonafide aasbedrijven verstrekken van een uniek Robin Red logo en licentienummer – hier zijn die van ons:

 
We stimuleren Europese aasbedrijven om dit logo te tonen voor azen die acceptabele hoeveelheden Robin Red bevatten. (Er bestaat slechts één echte, authentieke Robin Red en die wordt door Haith’s in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd.)
 
Als u denkt dat u namaak Robin Red heeft gekocht, bel dan onze hotline: + 44 (0) 1472 357 515 en verstrek de naam van het bedrijf dat u de goederen heeft verkocht of stuur een e-mail naar trade@haiths.com met volledige informatie over waar de goederen zijn gekocht. 
 
Wij werken er hard aan om ervoor te zorgen dat sportvissers niet bedrogen worden en onechte Robin Red of azen waarvan onterecht beweerd wordt dat ze Robin Red bevatten kopen. Op onze pagina met Goedgekeurde Aasverkopers, www.haiths.com/haiths-baits/de/robin-red/ vindt u de bedrijfsgegevens van merken die regelmatig verse Robin Red kopen.
 
Er is een aantal manieren om direct van Haith’s Baits te kopen:
   
 
SPORTVISSERS:


Vissers kunnen bovendien rechtstreeks bij een van onze “Goedgekeurde Aasbedrijven” kopen - zie www.haiths.com/haiths-baits/de/robin-red/ fvoor meer informatie.

Een goed begin om onze aasingrediënten nader te bekijken is onze hoofdproductpagina, maar we hebben door de jaren heen honderden artikelen over het maken van aas gepubliceerd, en daarom is onze fishing bait blog misschien wel interessant voor u. Hieronder kunt u vertaalde productinformatie vinden.

 
Sportvissers die vanuit het buitenland kopen, kunnen dezelfde kwalitatief hoogstaande service verwachten als sportvissers die direct van Haith’s in het Verenigd Koninkrijk kopen.

Service –Kwaliteit – Waarde

Onzevriendelijke adviseurs staan klaar om u te helpen zoveel mogelijk plezier te halen uit het gebruik van de ingrediënten voor karperaas van Haith’s, en ondersteunen daarnaast wereldwijd de bescherming van de natuur. We zetten ons ervoor in een service te verlenen die in de beste zin van het woordopmerkelijk is. We streven ernaar altijd vriendelijk, efficiënt en beleefd te zijn. Als u een vraag heeft, of een opmerking wilt maken over een aspect van onze service of producten, aarzel dan niet om via een van de onderstaande methoden contact met ons op te nemen.

Postorder – voor sportvissers

Maandag tot vrijdag–08.30 tot17.00 uur
T: + 44 (0)1472 357 515 - Fax: +44 (0)1472 242 883 - E-mail: enquiries@haiths.com

Onze fabriekswinkel in The Bird Food Centre, Lincolnshire
Maandag tot vrijdag – 08.30 tot 17.00 uur

Adres &Bedrijfsinformatie
John E Haith Ltd (Haith’s), Genesis Way, Grimsby, N E Lincolnshire, DN37 9TU, Verenigd Koninkrijk, ingeschreven in het handelsregister van Engeland onder nr. 698173
BTW-nummer: 927493490