Free* UK delivery on orders over £30Click & Collect 20% Off+44 (0)1472 357 515 | trade@haiths.com

Home > The Big Red Carp Fishing Blog > Termékeink az 1960-as évektol segítenek gyoztes pontycsalik készítésében

Termékeink az 1960-as évektol segítenek gyoztes pontycsalik készítésében

Friday, 6th September 2013

Örömünkre szolgál, hogy tájékoztathatjuk Önt a pontyozáshoz való madáreledel alapú csalijainkról. Az 1960-as években, amikor a modern bojli csalikat kifejlesztették az Egyesült Királyságban, az elso, kifejezetten pontyozáshoz kialakított csalit Haith’s® madáreledelek felhasználásával kevertük ki. A madáreledeleket eredetileg ketrecben és madárházban tartott madarak etetésére szántuk. Ez madáreledel alapú csaliként vált ismertté, és az ido múlása ellenére továbbra is a legnépszerubb, pontyozáshoz használt csalik az egész EU területén.
A madáreledelbol kevert csaliknak kettos elonye, hogy versenyképes áruk mellett kiválóan emészthetoek; nagyon vonzóak a pontyok számára, és ezáltal nagyon jó befektetést jelentenek..

A leghíresebb pontycsalink a Robin Red®, amelynek egyedi jellemzoi szó szerint több ezer pontyot ejtettek rabul az évek során. Kiállta az ido próbáját, ami ritka dolog a modern pontyozásban. Kizárólag egy eredeti Robin Red® létezik, amelyet a Haith’s® készít.

De a Robin Red®-en kívül rengeteg más terméket kínál a Haith’s®: bevált termékeinkbol álló választékban olyan legendás termékek is megtalálhatók, mint a Nectarblend™, a Ready Mix™, a PTX™, a Red Band® Pigeon Conditioner, az SBF™ Mix és a Prosecto Insectivorous™, amelyek mind arra várnak, hogy újabb értékes összetevovel egészítsék ki az Ön alapkeverékét. Madáreledel csalijaink frissen, naponta készülnek üzemeinkben, és ezenkívül garantáljuk, hogy termékeink folyamatosan piacvezetok.

A Haith’s® tulajdonosa és igazgatója, David Haith – a vállalatot 1937-ben alapító John „Ted” Haith unokája. Receptjeink, keverékeink és szaktudásunk egyedülálló: Európában csak a Haith's rendelkezik ilyen tapasztalatokkal a csaligyártók számára kikevert, madáreledel alapú csalik terén.About Haith’s® Baits®

A Haith’s® madáreledel központjában kutatjuk és fejlesztjük a pontyozáshoz való madáreledel alapú csalikat a Nagy-Britanniában elérheto legszélesebb választékon. Az ebbol a célból felépített gyárunk az irodákkal együtt minoségi kutatói környezetet teremtett, lehetové tette gépsoraink modernizálását, így piacvezeto és higiénikus madáreledel-gyártó üzemmel rendelkezünk.

A Haith’s® alapelve a minoségellenorzés és a madáreledelek tesztrendszere mellett az elkötelezettség:

• szakértoi laborvizsgálatok segítik termékeink minoségellenorzését
• az egészségre, a jóllétre és a megorzésre összpontosítunk
• magjaink megfelelnek a SUPERCLEAN™ tisztasági elvárásoknak
• nyersanyagainkat kizárólag megbízható forrásokból szerezzük be
• a keverékek megfelelnek a recepteknek

Termékeink – megbízható madáreledel csalik az 1960-as évektol

Nem érdemli meg minden horgász, hogy kimagasló minoségu és tápláló csalikhoz juthasson hozzá? Madáreledelekre specializálódtunk, emellett változatos madáreledel alapú csalikat készítünk, mert tudjuk, mennyire fontos az elfogadhatóság, az ízletesség, továbbá a leheto legnagyobb mértékben biztosítani kell az étrend változatosságát is.

Gyakorlatilag teljes termékskálánk használható bojli csaliként (bojli alapanyagként), akkor is, ha néhányat eloször finom porrá kell orölni. A legjobb bojli csalik közül néhány madáreledeleink felhasználásával készül – valóban, a legjobb csaligyártók közül Nagy-Britanniában és Európában sokan használják összetevoinket alapkeverékeik fejlesztéséhez; a legnépszerubbnek a Robin Red®, a Nectarblend™, a PTX™, a Prosecto Insectivorous™, a Red Factor™, az SBF Mix™ és az Egg Biscuit (Tojáskeksz) bizonyultak.

A ponty nagyon kedveli a madáreledel alapú csalit, az azonban nem annyira köztudott, hogy a legtöbb madáreledel alapú csali sikerének titka a magas zsírtartalom, hiszen a sok zsír sok energiát is jelent. Különösen a nyári hónapokban, amikor a pontyok anyagcsereszintje a legmagasabb, az átalakításra kész energiaforrás nagyon fontos, ezért lehet ilyenkor a leghatásosabb a madáreledel alapú csali.

A jó minoségu madáreledelen alapuló bojli csalik gyakran szinte azonnal sikert aratnak intenzív eloetetés nélkül is. Tehát a jó minoségu madáreledel keverékek muködnek, és Európában senki nem rendelkezik akkora tapasztalattal, mint a Haith's, ha a jó minoségu madáreledel alapú csalik kikeverésérol van szó a csali gyártók számára..

Egyediek és különbözo textúrával/színekben készülnek...

CO2 kibocsájtásunk alacsonyabb, mert minden megtalálható egy helyen

Ha közvetlenül a Haith’s® vállalattól vásárol, kevesebb CO2 jut a környezetbe, mivel a nyersanyagátvétel, a tisztítás, a keverés és az eledel csomagolása nálunk, egy helyen történik – sok más vállalat és szervezet egyszeruen egy gyártótól vásárol, és azt osztja szét raktáraiba. Ahol csak lehetséges, újrahasznosítjuk a nálunk keletkezett hulladékokat.

Örömmel jelenthetjük be új szolgáltatásunk, a PROFORMULA bevezetését. A madáreledel alapú csalikat, illetve az alapkeverékeket az Ön elvárásainak megfeleloen készítjük el. Bár szakértok vagyunk a madáreledelek készítésében, elismerjük az Ön szakértelmét a pontycsali gyártásában; ezért kikeverjük Önnek speciális – csakis az Ön igényeire szabott – formuláját.

Megbízható készletezés

A raktárkészlet elérhetosége minden vállalat számára fontos. Gyártóként megértjük, hogy míg a túlzott raktárkészlet hátráltatja a pénzáramlást, a túl alacsony készlet a gyártósor leállításához is vezethet. Ezért a Haith's-nél mindig nagy mennyiségu nyersanyagkészletet tartunk üzemünkben, amely lehetové teszi a madáreledel alapú csalik friss gyártását és Európában történo kiszállítását.

Megbízható szállítások

Szoros kapcsolatokat alakítottunk ki nemzetközi globális szállítókkal. Ezáltal költséget takarítunk meg Önnek a szállítással: mindemellett örömmel muködünk együtt az Ön szállítmányozójával is.

Ügyfélszolgálati Charta

Elkötelezett nemzetközi értékesítési tanácsadóink segítenek nyersanyag-befektetésének megtérülésének maximálisra növelésében. Nyelvi akadályok nem okozhatnak problémákat a jó kiszolgálásban; Ügyfélszolgálati Chartánk segíti munkájukat ezen ígéretünk betartása érdekében:
• közvetlen exportértékesítési telefonszám: +44 (0)1472 254 589
• nem ígérünk meg olyat, amit nem tudunk betartani
• meghallgatjuk az ügyfél mondanivalóját
• gyorsan reagálunk a kérdésekre, problémákra
• mindig segítokészek vagyunk
• mindig megtesszük a szükséges plusz erofeszítéseket, hogy segíthessünk

Elérhetoségek:

Connor Hopkins - Nemzetközi értékesítési tanácsadó
T - +44 (0)1472 254589
F - +44 (0)1472 242883
E - connor.hopkins@haiths.com

Simon King – Nemzetközi Fejlesztés
E - simon.king@haiths.com
SKYPE: haiths1937

Tudjon meg többet a Haith’s® Supercatch®-rol:

Kövessen minket a Twitteren: @RobinRedTM

Látogassa meg weboldalunkat: www.supercatch.co.uk

Haith’s® Baits®
The Bird Food Centre
Genesis Way
Europarc
Grimsby
DN37 9TU
UK

A Haith’s® Baits® a Haith's tagja.

Written by

(Leave blank to show as anonymous)
(Required, this will not display)
Follow our blogBloggersCategoriesRecent postsArchiveTags